tirsdag 9. april 2013

Følelsesreferat FFK-Hødd

Heseblesende, lunken, spennende, morsomt, ille moro, hoderystende, irritert, frustrerende, spennende, intellektuelt stimulerende, spennende, veldig frustrerende, deprimerende, overraskende, nervepirrende, fantastisk, bælmoro, kynisk, nådeløst, snusfornuftig, religiøst. Slik kan gårsdagens kamp mot en delvis usympatisk og sutrende gjeng fra Hareidlandet oppsummeres.  

Et mer utfyllende referat kan lyde som følger:
Etter en heseblesende gåtur grunnet kronisk manglende evne til å passe tiden, ble lunken stadionkaffe inntatt for å roe nervene. Det var veldig morsomt at FFK tok ledelsen, og ille moro da vi også fikk 2-0 mot spillets gang. Dommerstanden i Adeccoligaen førte til mye hoderysting og etter hvert en nær sagt grenseløs irritasjon. Irritasjonen gikk over i frustrasjon da Hødd fikk et billig pissmål mot spillets gang. Kampen var atter spennende! Pausen førte som vanlig til intellektuelt stimulerende pauseprat med artsfrender.

FFK-jubel!
I en spennende innledning på andre omgang levde fortsatt håpet om tre poeng. Det var veldig frustrerende at Hødd utlignet. Kamputviklingen var helt klart deprimerende. Med tanke på den tidligere nevnte dommerstanden var det derfor overraskende at FFK ble tilgodesett med et halvbillig straffespark på overtid. Sekundene før straffen ble tatt var nervepirrende, men lettelsen var fantastisk da ballen lekte seg med nettmaskene bak keeper.

Kort oppsummert var det bælmoro med seier, selv om den kanskje ikke var helt fortjent. Fotball kan være et kynisk og nådeløst spill. Snusfornuftige fotballfilosofer vil dessuten ha det til at ballen er rund og at mål preger kamper.

Amen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar