søndag 14. april 2013

Om å trene på å gjøre ingenting

Stadig popper det opp et nytt treningssenter her i byen. Jeg er mildt sagt fascinert over dette fenomenet. Løping uten å komme noen vei eller løfting av vekter uten å gjøre annet enn nettopp å løfte vekter virker tomt og meningsløst. Hvis man attpåtil kan få panoramautsikt over Glomma, blir det i tillegg både ekstra flott og dyrt å gjøre ingenting.
 
Trening på et såkalt helsestudio gjør jeg som du nok skjønner ytterst motvillig. Aktivitet har jeg imidlertid intet imot. Det kan være å sykle til jobben, gå en tur i fjellet, rusle en tur til Gamlebyen, spille golf eller rett og slett stelle og ordne litt i hagen. 

På sistnevnte arena finnes faktisk både klatrevegg, hinderløype, styrketreningsapparater fra kvalitetsleverandøren Fiskars og gode muligheter for utholdenhetstrening når resultatet av styrketreningen og klatreøvelsene skal ryddes vekk. Dusj- og garderobefasilitetene får absolutt godkjent karakter, og kjøkkenet borger for god tilgang på både proteiner, karbohydrater og styrkedrikk av ymse slag. En god og romslig sofa og en behagelig seng tilfredsstiller idrettsutøverens velkjente behov for restitusjon. Her er rom for både livsnyteren og den treningsnarkomane!
 
Totalvurderingen må derfor bli: Et komplett treningssenter uten innmeldingsavgift, månedsavgift eller andre avgifter*.
 
 
 
 
*livsvarig bindingstid

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar